UPFM tudi na Mednarodni konferenci Management and Safety 2020

Istočasno, kot je na fakulteti potekala Mednarodna konferenca MIC 2020, so naši pedagoški delavci soorganizirali in sodelovali s predstavitvijo prispevkov na letošnji konferenci Management and Safety - M&S 2020.

 

 

15. Mednarodna konferenca MANAGEMENT AND SAFETY – M&S 2020, kjer Fakulteta za management Univerze na Primorskem že vrsto let sodeluje kot soorganizator, je letos prvič v svoji zgodovini potekala preko spleta s pomočjo aplikacije Microsoft Teams.

Obravnavala je teme s področja sodobnih konceptov managementa v povezavi z varnostjo. Po kratkemu uvodnem pozdravu so sodelujoči prisluhnili dvema predavanjema povabljenih gostov, sledila pa so odprta plenarna predavanja. V popoldnaskem delu sta potekali vzporedni sekciji predstavitev člankov in raziskav, na katerih sta tudi, kot predstavnika Fakultete za management, sodelovala prof. dr. Mirko Markič in prof. dr. Maja Meško. Skupno se je konference udeležilo približno 50 raziskovalcev iz Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Črne Gore, Srbije in Slovenije.

Organizatorji ie napovedujejo, da bo naslednja konferenca potekala 18. in 19. junija 2021 v Osijeku na Hrvaškem. 

Tekst: prof. dr. Maja Meško.

20. november 2020 | FM | Raziskovanje in svetovanje

Družbena omrežja

Kazalo