Priložnosti in izzivi

 

 Datum objave 7. 6. 2018
KAJ: Triatlon  I FEEL SLOVENIA IRONMAN 70.3 Slovenian Istria
KJE: Koper, Slovenija
KDAJ: 23. 9. 2018
Univerza na Primorskem in Univerzitetna športna zveza Primorske vabita študentke in študente, da se kot prostovoljci priključijo organizacijskemu stroju triatlona. Prostovoljci in prostovoljke bodo pomagali pri izpeljavi vrhunske mednarodne športne prireditve in si pridobili dragocene karierne izkušnje.


 Datum objave 7. 6. 2018
KAJ: Plačano pripravništvo za študente in diplomante
KJE: Kraków, Poljska
ROK ZA PRIJAVO: 1. 7. 2018

V podjetju Picodi.com SA iz Poljske razpisujejo natečaj za mladega in nadobudnega študenta (m/ž), zato vabijo zainteresirane študente in študentke, da se prijavijo in si priborijo plačano pripravništvo. 
Študent/ka, ki bo pripravil/a najboljši poslovni načrt bo dobil/a plačano trimesečno pripravništvo v podjetju Picodi.com SA iz Poljske, z mesečnim plačilom 700 € neto. Zmagovalec natečaja bo dobil priložnost, da dokonča poslovni načrt v podjetju Picodi.com SA, na oddelku trženja marketing in s tem uresniči svojo zmagovalno idejo o poslovnem načrtu. Ob preselitvi na Poljsko, Vam bo podjetje Picodi.com SA pomagalo pri Vaši premestitvi in urejanju administracijskega dela glede preselitve na Poljsko za tri mesece. Natečaj je namenjen študentom in diplomantom vseh univerz v Sloveniji.
Za vsa dodatna vprašanja so Vam na voljo na spletnem naslovu e-pošte: entries@picodi.com

Več informacij   Datum objave 7. 6. 2018
KAJ: Študentska konferenca
KJE: Banja Luka, Bosna in Hercegovina
KDAJ: 29. 11.–1. 12. 2018
ROK ZA PRIJAVO: 1. 9. 2018


 Datum objave 15. 5. 2018
KAJ: Študentsko delo (Mercury processing)
KJE: Koper, Slovenija

V klicnem centru iščejo polnoletno osebo za administrativna dela in telefonsko komunikacijo. Pogoj je aktivno znanje angleškega jezika. Zaželeno je znanje italijanskega jezika in komunikacijske sposobnosti.
Delo je izmensko. Plačilo: 4,73EUR/h bruto. Prošnjo s CV pošljite na e-mail: Pamela.Mihalic@mercury-processing.com. Datum objave 8. 5. 2018
KAJ: ISEM Summer School 2018
KJE: NIca, Francija
KDAJ: 2.–27. 7. 2018


 Datum objave 24. 4. 2018
KAJ: Praksa Let's boost!
KJE: Škofja Loka, Slovenija

V Optiwebu skrbijo za lepši spletni svet: vzpostavljajo in oblikujejo napredne spletne strani in trgovine, z znanjem digitalnega marketinga pa jim izboljšajo spletno prisotnost. A vse stvari so boljše, ko se delijo!
Program prakse so zato zasnovali tako, da študentje dobijo čim več konkretnega znanja in izkušenj, s katerimi bodo lažje začeli svojo karierno pot. S programom “Let’s boost!” tako študentom nudijo spoznavanje delovanja v poslovnem sistemu ter praktično usposabljanje na enem od sledečih področij (študent si področje izbere sam): digitalni marketing, programiranje spletnih strani in trgovin, spletno oblikovanje, prodaja. 
Študentom zagotavljajo ustvarjalno, prijetno okolje za razvoj njihovih talentov, timsko delo, rast pod budnim očesom mentorja ter sodelovanje pri dejanskih projektih. 
Prijave za prakso so ponovno odprte, praksa pa bo potekala od julija do septembra. Zainteresirani študentje se lahko prijavijo na priloženi povezavi: https://optiweb.recruitee.com/o/opti-praksa-lets-boost

 
 
 Datum objave 23. 4.  2018

KAJ: Poletna šola Become a Global Citizen (University of Camilo Jose Cela)
KJE: Madrid, Španija

KDAJ: 25 .6.–20. 7. 2018

Namen poletne šole je spoznavanje španske kulture in jezika za mednarodne študente.

Več informacij

 
 
 Datum objave 23. 4. 2018
KAJ: Mednarodna poletna šola EFRI Summer School "International Environment and the European Integration"
KJE: Rijeka, Hrvaška
KDAJ: 2. 7.–14. 7. 2018
PRIJAVA: https://form.jotformeu.com/40427518749361
 
 
 Datum objave 23. 4. 2018
KAJ: Mednarodna poletna šola na Glasgow Caledonian University
KJE: Glasgow, Škotska
KDAJ: dvotedenska šola 18. 7.–1. 8. 2018, tritedenska šola 18. 7.–8. 8. 2018
ROK ZA PRIJAVO: 30. 6. 2018

Ugodnost za študente FM: Popust za plačilo prijave na poletno šolo: 1000 GBP za 2 tedna in 1500 GBP za 3 tedne, vključno z zasebnimi enoposteljnimi sobami.
Več informacij  Datum objave 16. 4.  2018

KAJ: Poletna šola Creating forest experience
KJE: Lucija, Slovenija

KDAJ: 9.–13. julij 2018

Poletna šola je namenjena študentom med 18 in 22 letom starosti. Stroške nastanitve, prehrane in poti krije organizator poletne šole.

Več informacijDatum objave 11. 4.  2018

KAJ: Karierna priložnost - Tržno raziskovanje (študentsko delo/zaposlitev) 
KJE: Lucija, Slovenija

KDAJ: dolgoročno sodelovanje

Podjetje Marketing zmagovalcev d.o.o. išče različne profile študentk ali študentov za pomoč pri delu. Zahteve: Dobre analitične sposobnosti, veščine pisnega komuniciranja, odlično znanje angleščine, dobro poznavanje excel-a in word-a. Delo prek študentskega servisa. Možna tudi kasnejša zaposlitev. Plačilo po dogovoru, glede na dogovor o delu in obsegu.

Več informacij

 
 
 Datum objave 15. 3. 2018
KAJ: Študentska praksa v 1 Global Translators
KJE: Barcelona, Španija
Podjetje se ukvarja s prevajanjem in tolmačenjem v vse jezike, v oddelkih Project Coordination, Human Resources, Administration in Web Marketing department.

Ostali podatki: neplačana praksa, stroške prevoza od kraja nastanitve do delovnega mesta pa krije delodajalec
Minimalne zahteve: visoka raven pisnega in ustnega sporazumevanja v španščini in angleščini; poznavanje Office orodij (napredno znanje); sporazum z namenom praktičnega usposabljanja s strani visokošolskega zavoda. Interesenti pošljejo CV na humanresources@1globaltranslators.com. Več info: humanresources@1globaltranslators.com.

 


 Datum objave 20. 2. 2018
KAJ: Mednarodna olimpijada v ekonomiji
KJE: Moskva, Rusija
KDAJ: September 2018


 Datum objave 20. 2. 2018
KAJ: Poletna šola Summer Academy on Intercultural Experience v organizaciji InterCultur gGmbH (subsidiary of AFS Germany) in Karlshochschule International University
KJE: Karlsruhe, Nemčija
KDAJ: 16.–27. julij 2018

Cilj poletne šole je razvoj rešitev za medkulturne izzive v poslovanju in družbi. Srečali se bodo znanstveniki, delodajalci in študenti.
Več informacij Več informacij 1

 
 
 
 Datum objave 14. 2. 2018
KAJ: Ponudba štipendij Free State of Bavaria for German

Štipendija krije šolnino, nastanitev in prehrano. Prijavijo se lahko študenti z znanjem nemščine vsaj na nivoju B1 iz držav Albanija, Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Kosovo, Makedonija, Črna Gora, Srbija, Slovenija, Ukrajina.
Pogoj: v času prijave zaključena vsaj dva cela semestra na visokošolski instituciji, priloga: potdilo o opravljenih ocenah.
Prijavitelji pošljejo vse dokumente po pošti na BAYHOST do 26.3.2018 (datum prejema).
Več informacij  Več informacij 1

 
 
 Datum objave 7. 2. 2018
KAJ: Praksa na Portugalskem
KJE: Portugalska
Organizacija "Placement in Portugal" obvešča, da imajo prosta mesta za prakso na Portugalskem od februarja dalje.
Več informacij lahko dobite: applications@placementinportugal.com
 
 
 Datum objave 25. 1. 2018
KAJ: Opravljanje strokovne prakse oz. opravljanja študentskega dela
KJE: Sežana

Vabljeni k opravljanju strokovne prakse na Zavodu za šport, turizem in prosti čas Sežana, v enotah Turistično informacijskega centra Sežana (v nadaljevanju TIC Sežana) - poleg TIC Sežana delujeta še enoti TIC Dutovlje in TIC Lokev.
Praksa je namenjena predvsem študentom, ki so seznanjeni s turistično ponudbo destinacije Kras in Brkini (ni obvezno) ter želijo pridobiti praktična znanja s področja upravljanja družbenih omrežji in spletnih strani turističnih destinacij, organizacijo prireditev, dela z rezervacijskim sistemom, promocije destinacije na sejmih ter ostalih del, ki so potrebna za nemoteno delovanje turistično informacijskih centrov. Neprestana interakcija s ponudniki v destinaciji ter obiskovalci, vam bo omogočila, da nadgradite svoje komunikacijske veščine ter okrepite svojo družbeno mrežo. Datum objave 
20. 12. 2017

KAJ: Ponudba praks

Podjetje Training Experience preko njihove platforme povezuje študente, ki želijo opravljati praktično usposabljanje v tujini s podjetji iz področja Evropske Unije.

V nadaljevanju vam je na voljo nekaj ponudb za opravljanje plačane Erasmus prakse (področje digitalni marketing) v Španiji in na Nizozemskem:

Več informacij

 
 
 Datum objave 29. 11. 2017

KAJ: Brezplačna včlanitev v Združenje nabavnikov Slovenije 

Z željo vzpostaviti tesnejše povezave med akademskim in gospodarskim okoljem Združenje Nabavnikov Slovenije skupaj s sekcijo mladih nabavnikov Slovenije vabi v svoje vrste vse študente in študente, ki si želijo poglobiti svoja znanja in veščine s področja nabave in oskrbnih verig. Združenje nabavnikov Slovenije je v Sloveniji vodilno strokovno združenje s področja nabave, kjer se združujejo strokovnjaki iz zasebnega in javnega sektorja. Združenje je tudi član International Federation of Purchasing and Supply Management (IFPSM), kar omogoča izmenjavo mednarodnih izkušenj in znanj. Študentke in študenti, vabljeni, da izkoristite posebno ponudbo, ki vključuje brezplačno članstvo in se včlanite v združenje, kjer boste lahko v sekciji mladih nabavnikov Slovenije nadgrajevali svoja znanja in veščine s področja nabave in oskrbnih verig ter obenem sodelovali pri razvoju nabavnega področja v Sloveniji.
Z (brezplačnim) članstvom pridobite mnogo koristi, med katerimi izpostavljamo: stik s poslovnim svetom, dodano vrednost in boljše pogoje za zaposlitev, udeležbo na strokovnih izobraževanjih, ki jih organizira združenje (brez kotizacije), strokovne reference z nabavnega področja, sodelovanje pri razvoju nabavnega področja, možnost objave strokovnih člankov v častniku Nabavnik.SI ter poseben izziv.
Več informacij

 
 
 Datum objave 11. 5. 2017
KAJ: Spletnik Akademija
Spletnik Akademija študentom omogoča dostop do kakovostnih vsebin iz področja digitalnega marketinga, ki je eno izmed najhitreje razvijajočih se področij.
Zajema namreč področja, ki so osnova za uspešno izvajanje digitalnega marketinga v veliki večini slovenskih podjetij. Ta področja so: izdelava spletne strani, optimizacija strani, oglaševanje na iskalnikih, izvajanje profesionalnega e-mail marketinga, pisanje digitalnih vsebin in plasiranje le teh ciljnemu občinstvu ob pravem času, na pravem mestu. 
S tem želimo doseči da so študentje ob svojih prvih delovnih izzivih opremljeni z znanji, ki na splošno podjetjem manjkajo in jim na ta način olajšati vstop na trg dela.

Družbena omrežja

Študenti

Kazalo